Giften

De kerkgenootschappen die deelnemen aan Kerkbalans zijn erkend als Algemeen Nut Beogende Instellingen (ANBI’s). Giften aan goede doelen of ANBI’s – dus ook jouw bijdrage aan Kerkbalans, giften, collectebonnen, etc. – zijn (deels) aftrekbaar van de belastingen.

Jouw bijdragen komen in aanmerking voor belastingaftrek. Als je meer dan 1% van je verzamelinkomen en tevens meer dan € 60,- aan giften per jaar uitgeeft is het meerdere tot maximaal 10% van het verzamelinkomen aftrekbaar. Alle bijdragen zijn van harte welkom!

Het bankrekeningnummer van de wijkraad van kerkrentmeesters voor de wijk Schenkel is: NL29 RABO 0373 7173 50 (v/h NL20 FVLB 0699 8788 10) t.n.v. Protestantse wijkgemeente Schenkel, te Capelle aan den IJssel.

Bij betaling gaarne vermelden de bestemming waarvoor de betaling bedoeld is.

Voor meer informatie kan je onze kerkrentmeesters ook een mail versturen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..