Kerkdienst opname nabestellen

Op verzoek kunnen wij de kerkdienst op een CD voor u zetten. Aangezien de opname tijd voor een cd beperkt is, dient u er rekening mee te houden dat een opname hiervoor wordt aangepast, zoals het weglaten van het orgelspel voor de dienst en/of aan het einde.

Voor een CD opname kunt u contact opnemen met:
Dhr. Martin van Dieren
Tel. 010 - 4511106

Heeft u de beschikking over een computer, tablet, etc. met een geluidsinstallatie en/of koptelefoon aansluiting en een koptelefoon, dan kunt de diensten ook terugluisteren via internet. U kunt op dit moment de diensten terugluisteren tot ongeveer 6 maanden geleden. Ook kunt u hier de desbetreffende dienst downloaden als MP3 en deze vervolgens beluisteren op een Ipod, MP3 speler, computer, tablet, mobiel (mits deze MP3 kan afspelen), etc.

U ziet, de mogelijkheden zijn hiermee legio.
Heeft u interesse om een dienst terug te luisteren via internet en/of MP3 klik dan aan de linkerkant op "kerkdienst gemist archief".