Leren schilderen?

Voortgekomen uit een startactiviteit, kunt u schilderles krijgen van Martin de Vos, een bekend Capelse kunstschilder. U kunt schilderen in aquarel en acryl, met ruimte voor eigen inbreng.

Plaats: Schenkelkerk, jeugdzaal.
1 keer per 2 weken op woensdagavond van 19.00 - 21.30 uur. De 2de en 4de woensdag van de maand.

Rooster voor de schilderclub Schenkelkerk voor de tweede helft van 2019:

September                        4 en 18

Oktober                              2, 16 en 29

November                         13 en 27

December                         11

We schilderen deze periode 8 keer.
De contributie graag vooruit betalen voor 2 maanden op de eerste schilderavond van September en November.
Je mag natuurlijk ook alles tegelijk betalen.

Rooster voor de schilderclub Schenkelkerk voor de eerste helft van 2019:

Januari             9 en 23

Februari             6 en 20

Maart                 6 en 20

April                   3 en 17

Mei                     1, 15 en 29

Juni                    12 en 26

We schilderen deze periode 13 keer.
De contributie graag vooruit betalen voor 2 maanden op de eerste schilderavond van Januari, Maart en Mei.

Je mag natuurlijk ook alles tegelijk betalen.

Op  de 1e  woensdag van januari / maart / mei  voor 2 maanden contributie betalen (graag aan het begin van de avond), de contributie blijft 5,00 euro per avond. Het bedrag voor alle 4 de maanden mag ook in 1 keer voor de gehele periode worden voldaan.

Mocht er een datum komen te vervallen dan laat ik jullie dat weten en kunnen we een alternatieve datum afspreken.

Groeten namens de schilderclub, Els