Leren schilderen?

Voortgekomen uit een startactiviteit, kunt u schilderles krijgen van Martin de Vos, een bekend Capelse kunstschilder. U kunt schilderen in aquarel en acryl, met ruimte voor eigen inbreng.

Plaats: Schenkelkerk, jeugdzaal.
1 keer per 2 weken op woensdagavond van 19.00 - 21.30 uur. De 2de en 4de woensdag van de maand.

Rooster voor de schilderclub Schenkelkerk voor de eerste helft van 2020:

Januari     15 en 29

Februari    12 en 26

Maart        18 en 25

April            8 en 22

Mei              6 en 20

Juni             3 en 17

We schilderen deze periode 12 keer.

De contributie graag vooruit betalen voor 2 maanden op de eerste schilderavond van Januari, Maart en Mei.

Je mag natuurlijk ook alles tegelijk betalen.

Op  de 1e  woensdag van januari / maart / mei  voor 2 maanden contributie betalen (graag aan het begin van de avond), de contributie blijft 5,00 euro per avond. Het bedrag voor alle 4 de maanden mag ook in 1 keer voor de gehele periode worden voldaan.

Mocht er een datum komen te vervallen dan laat ik jullie dat weten en kunnen we een alternatieve datum afspreken.

Groeten namens de schilderclub, Els