Seniorenontmoeting

Eenmaal per 2 weken organiseert de Schenkelkerk een seniorenontmoeting op de woensdagmiddag. Een activiteit voor mensen (70+) die er wel eens een middagje tussenuit willen. In de Hansumzaal van de kerk bent u van harte welkom voor een praatje, een kop koffie/thee met koek en, als u dat wilt, om samen een spelletje spelen. Voorop staat onderlinge ontmoeting in een ontspannen sfeer.

Vanaf 14.00 uur tot 16.00 uur bent u welkom op elke 2e en 4e woensdagmiddag van de maand. Als u niet op eigen gelegenheid naar de kerk kunt komen dan willen wij u graag met de auto ophalen en later weer thuis brengen.

Verdere inlichtingen bij: mw. Pietie van Buren (010-4517186) en mw. Janny de Bie (010-4511029 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactpersoon voor vervoer:
Dien Sonneveld,