Symbolisch bloemschikken

Samen een bloemstuk maken voor de zondagen in het kerkelijk jaar, bv in de veertig dagen tijd, Advent, Kerst. Dan geeft de symbolische bloemschikking extra accent aan het karakter van die periode. De bloemschikking draagt door vormgeving en kleur bij aan de kerkdienst als liturgische viering. Een (variërend) werkgroepje geeft hieraan gestalte.

Informatie over deze liturgische activiteit:
Mw. Janny de Bie
Tel. 010 - 4511029

Liturgisch bloemstuk laatste zondag van het Kerkelijk Jaar 24 november 2013

Tekst bij dit bloemstuk:

Voorbij de wolk van mijn verdriet,
Licht jouw gelaat soms even op.

Je bent ver weg en toch dichtbij,
Het licht dat jou omgeeft
Is ook in mij wanneer ik bid
Ik geloof in de liefde
Ik geloof in het leven
Ik geloof in het licht
Waarin jij woont voorgoed.

Voorbij de wolk van mijn verdriet
Raakt tijd de eeuwigheid.

Liturgisch bloemstuk laatste zondag van het Kerkelijk Jaar 24 november 2013

Klik hier om meer foto's van andere bloemschikkignen te kunnen bekijken die zijn gemaakt.

Heeft u ook foto's en deze mogen op internet geplaatst worden, mail deze dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.